Tuotteet & Palvelut

Kassakoneet ja maksupäätteet

TEHOKKUUTTA RAHALIIKENTEEN HOITOON

Kassakoneidemme ja maksupäätteidemme avulla asiakkaasi voivat suorittaa maksut helposti ja turvallisesti ja sinä voit keskittyä asiakkaiden palvelemiseen. Meiltä saat laitteet jokaiseen tarpeeseen pieniä kohteita aliarvioimatta ja isoja pelkäämättä.

Lisätietoja antaa

Toimistolaitteet

MIKSI INVESTOIDA VIITEEN KUN YHDELLÄKIN SELVIÄÄ?

Uudet ympäristöystävälliset, tehokkaat ja helppokäyttöiset laitteet mm. tulostukseen ja asiakirjahallintaan säästävät aikaa, vaivaa ja rahaa. Myymälässämme on esillä laaja valikoima nykyaikaisia toimistotekniikkaan ja työergonomiaan liittyviä laitteita ja tarvikkeita, halutessasi voit tilata tarkemman esittelyn esimerkiksi omaan työympäristöösi.

Toimistokalusteet

Toimistokalusteet

LAADUKKAAT TOIMISTOKALUSTEET OVAT OSA TYÖHYVINVOINTIA.

Tyylikkyyden huomaa ja toimivuuden tuntee. Uuden sukupolven toimistokalusteissa avainsana on muunneltavuus. Onpa kyse laajemmista julkisen tilan kokonaisuuksista tai kotitoimiston pienemmistä tarpeista, tarjoamme tuolit, pöydät, kaapistot, väliseinät ja istuinryhmät aina haluamallasi tavalla. Yhteistyökumppanimme Modeo on suomalainen toimistojen ja julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys joka on takuumme myös kilpailukykyisille hinnoille! Toimistokalustevalikoimaamme pääset tutustumaan tästä.

Lisätietoja antaa

Kahviautomaatit

Kahviautomaatit

HYVÄÄ KAHVIA KONTTORIKOLMIOSTA.

Kahvituokioihin työpaikoilla liittyy suuria tunteita. Kahvikupin äärellä maailman asiat on helppo laittaa mallilleen. Parhaimmillaan kahvihetki katkaisee työnteon lisävirtaa antaen. Hyvä ja tuore kahvi virkistää ja vie eteenpäin, siksi siihen kannattaa panostaa. Toimistotyötarvikkeiden asiantuntijana tunnemme toimistotyön arjen ja haluamme tarjota parasta mahdollista myös kahvitauoille yhteistyössä Pauligin kanssa.

Lisätietoja antaa

AV Kolmio

TAULU ON VAAN LIEKÖPÄ VAHTIMESTARILLA LIITUJA VIELÄ…

Nykyaikainen av-järjestelmä on osa hyvää ja tehokasta viestintää. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisten tilojen av-järjestelmät, toimitamme laitteet ja koulutamme niiden käytössä. Yhteistyö alan johtavien laitetoimittajien kanssa mahdollistaa uusimpien sovellusten nopean saatavuuden. Meiltä saat myös välineet kertaluontoisiin tapahtumiin ja teknisen tuen päivystyksen sopimuksen mukaan.

AV Kolmio

Toimistotarvikkeet

TÄYSI KATTAUS TÄMÄN AJAN TYÖPAIKKATARVIKKEITA.

Tarinamme alkoi toimistotarvikkeista: kynistä, vihkoista, klemmareista ja muista toimistotyön arkitavaroista. Työelämän muutoksessa sortimentti laajeni, ja tänä päivänä puhumme jo työpaikkatarvikkeiden täydestä kattauksesta alkaen kahvio- ja siivoustarvikkeista teollisuuden käyttötavaroihin. On kahvia, puhdistusaineita, suojahanskoja sun muuta työpaikalla tarvittavaa – nykyaikaisia toimistotarvikkeita unohtamatta! Ne ovat edelleen tärkeä osa monipuolisia palvelujamme. Suosittu hyllytyspalvelumme pitää varastosi aina ajan tasalla.

hyllytyspalvelut

Hyllytyspalvelut

ASIAKKAAT OVAT ERILAISIA. MIKSIPÄ EIVÄT SIIS PALVELUTKIN.

Hyllytyspalvelu on kustannustehokas ja joustava tapa hankkia it- ja toimistotarvikkeet. Me huolehdimme tarvitsemiesi tuotteiden menekin seurannasta ja tuotteiden oikea-aikaisesta toimituksesta. Palvelu minimoi tilausrutiinisi ja varmistaa varastojesi riittävyyden.

Huolto- ja tukipalvelut

Huolto- & tukipalvelut

PAIKALLINEN PALVELEE PAREMMIN.

Huolto- ja tukipalvelujen tehtävänä on varmistaa toimittamiemme laitteiden ja järjestelmien toiminta sekä mahdollistaa niiden tehokas hyödyntäminen. Kumppaninamme saat aina käyttöösi innostuneen, koulutetun ammattilaisen sekä laitevalmistajien ajantasaisen tiedon.

Tilaa huoltotyö

Kyytimiespalvelu

TYÖPAIKKATARVIKKEESI ILMAN TOIMITUSMAKSUA!

Kyytimies on palvelumme Sinulle, kun tilauksellasi ei ole tulenpalava hoppu. Annat meille aikaa järjestellä kuljetukset ja me kiitämme Sinua ilmaisella toimituksella. Se on sitä vanhan ajan hyvää ja mutkatonta palvelua ja joustavaa yhteistyötä, joka säästää aikaa, vaivaa, rahaa ja ympäristöä. Laitetaan asiat rullaamaan ja tilaukset Kyytimiehen matkaan jo heti ensi viikolla!

PS. Tokihan toimitamme tilaukset nopeammallakin aikataululla kun tarvetta on. (Toimitusmaksut 3 euroa/lähetys + alv 24 %)

Haluatko työpaikkatarvikkeet ilman rahtikuluja – klikkaa itsesi palvelun piiriin!

Kajaanin kaupungin alue
Kainuun kunnat (ei Kajaani)
Ylä-Savon alue