Tuotteet & Palvelut

Kassakoneet ja maksupäätteet

TEHOKKUUTTA RAHALIIKENTEEN HOITOON

Konttorikolmiolta löydät modernit pc-kassat ja maksupäätteet juuri sinun tarpeisiisi. Nykyaikaisten android -kassojen  ja maksupäätteidemme avulla asiakkaasi voivat suorittaa maksut helposti  ja turvallisesti esimerkiksi mobiilimaksuilla. Tarjoamme lisäpalveluina maksupäätteiden ja kassojen asennuksen sekä huollon. Laitteiden ylläpito on helppoa ja vaivatonta.

Lisätietoja antaa

Toimistolaitteet

MIKSI INVESTOIDA VIITEEN KUN YHDELLÄKIN SELVIÄÄ?

Modernia ja turvallista tulostuksenhallintaa. Konttorikolmiosta löydät mm. Toshiban uudet ympäristöystävälliset, tehokkaat ja helppokäyttöiset monitoimitulostimet. Valikoimaamme kuuluu  monitoimilaitteet skannaukseen ja asiakirjahallintaan sekä tehokkaat printterit tulostukseen. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.  Huolto ja ylläpitosopimuksilla laitteet ovat aina käyttökunnossa.

Toimistokalusteet

Toimistokalusteet

LAADUKKAAT TOIMISTOKALUSTEET OVAT OSA TYÖHYVINVOINTIA.

Tyylikkyyden huomaa ja toimivuuden tuntee. Uuden sukupolven toimistokalusteissa avainsana on ergonomia ja muunneltavuus. Voit säädellä sähkösäätöisen työpöytäsi itsellesi sopivalle korkeudelle, tee töitä seisten tai istuen ergonomisesti suunnitellulla työtuolilla. Onpa kyse laajemmista julkisen tilan kokonaisuuksista tai kotitoimiston pienemmistä tarpeista, tarjoamme toimistotuolit, kaapistot, työpöydät, väliseinät ja istuinryhmät aina haluamallasi tavalla. Yhteistyökumppanimme Modeo on suomalainen toimistojen ja julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys, joka on takuumme myös kilpailukykyisille hinnoille! Sovi tapaaminen, suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva toimisto kalusteineen. Asennustiimimme huolehtii kalusteiden kasaamisesta ja asennuksesta. Toimistokalustevalikoimaamme pääset tutustumaan tästä.

Lisätietoja antaa

Kahviautomaatit

Kahviautomaatit

HYVÄÄ KAHVIA KONTTORIKOLMIOSTA.

Kahvituokioihin työpaikoilla liittyy suuria tunteita. Kahvikupin äärellä maailman asiat on helppo laittaa mallilleen. Parhaimmillaan kahvihetki katkaisee työnteon lisävirtaa antaen. Nauti hyvää ja tuoretta Pauligin kahvia uudesta kahviautomaatista ja hörppää virkistäviä juomia juoma-automaatista. Tarvitsetko päivääsi lisää energiaa? Nappaa mukaasi purtavaa välipala-automaatista. Toimistotyön arjen asiantuntijoina haluamme tarjota parhaita mahdollisia hetkiä myös kahvitauoille. Hoidamme puolestasi asennuksen ja huollon.

Lisätietoja antaa

AV Kolmio

ESITYKSESI EI JÄÄ TEKNIIKASTA KIINNI!

Esitystekniikka on osa hyvää ja tehokasta viestintää. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisten tilojen av-järjestelmät ja esitystekniikan. Onpa kyseessä sitten koululuokan projektori,  heijastustaulu, yrityksesi infonäyttö, auditorion äänentoisto, ravintolan yleisäänentoisto tai neuvotteluhuoneen kosketustaulu. Toimitamme laitteet, hoidamme asennuksen ja huollon sekä koulutamme laitteiden käytössä. Yhteistyö alan johtavien laitetoimittajien kanssa mahdollistaa uusimpien sovellusten nopean saatavuuden. Meiltä saat myös välineet kertaluontoisiin tapahtumiin ja teknisen tuen päivystyksen sopimuksen mukaan.

AV Kolmio

Toimistotarvikkeet

TÄYSI KATTAUS TÄMÄN AJAN TYÖPAIKKATARVIKKEITA.

Tarinamme alkoi toimistotarvikkeista: kynistä, vihkoista, klemmareista ja muista toimistotyön arkitavaroista. Työelämän muutoksessa sortimentti laajeni, ja tänä päivänä puhumme jo työpaikkatarvikkeiden täydestä kattauksesta alkaen kahvio- ja siivoustarvikkeista teollisuuden käyttötavaroihin. On kahvia, puhdistusaineita, suojahanskoja sun muuta työpaikalla tarvittavaa – nykyaikaisia toimistotarvikkeita unohtamatta! Ne ovat edelleen tärkeä osa monipuolisia palvelujamme.

hyllytyspalvelut

Hyllytyspalvelut

ASIAKKAAT OVAT ERILAISIA. MIKSIPÄ EIVÄT SIIS PALVELUTKIN.

Helppoon ja vaivattomaan arkeen. Haluatko säästää aikaa ja vaivaa, samalla säästyy rahaakin? Hyllytyspalvelumme on kustannustehokas ja joustava tapa hankkia kaikki työpaikkasi kulutustarvikkeet. Me huolehdimme puolestasi tarvitsemiesi tuotteiden menekin seurannasta ja tuotteiden oikea-aikaisesta toimituksesta. Palvelu minimoi tilausrutiinisi ja varmistaa varastojesi riittävyyden.

Huolto- ja tukipalvelut

Huolto- & tukipalvelut

PAIKALLINEN PALVELEE PAREMMIN.

Huolto- ja tukipalvelujen tehtävänä on varmistaa toimittamiemme laitteiden ja järjestelmien toiminta sekä mahdollistaa niiden tehokas hyödyntäminen. Kumppaninamme saat aina käyttöösi innostuneen, koulutetun ammattilaisen sekä laitevalmistajien ajantasaisen tiedon.

Tilaa huoltotyö

Kyytimiespalvelu

TYÖPAIKKATARVIKKEESI ILMAN TOIMITUSMAKSUA!

Kyytimies on palvelumme Sinulle, kun tilauksellasi ei ole tulenpalava hoppu. Annat meille aikaa järjestellä kuljetukset ja me kiitämme Sinua ilmaisella toimituksella. Se on sitä vanhan ajan hyvää ja mutkatonta palvelua ja joustavaa yhteistyötä, joka säästää aikaa, vaivaa, rahaa ja ympäristöä. Laitetaan asiat rullaamaan ja tilaukset Kyytimiehen matkaan jo heti ensi viikolla!

Kainuun Kyytimies -reitti ajetaan joka toinen keskiviikko (parittomat viikot) reitillä Sotkamo, Kuhmo, Suomussalmi, Hyrynsalmi, Ristijärvi, Paltamo. Ylä-Savon Kyytimies -reitti ajetaan joka toinen keskiviikko (parilliset viikot) reitillä Otanmäki, Sukeva, Sonkajärvi, Vieremä, Iisalmi, Peltosalmi. Kajaanin Kyytimies -palvelu ajetaan Kajaanin kaupungin taajama-alueella jokaisen viikon torstai-perjantai.

PS. Tokihan toimitamme tilaukset nopeammallakin aikataululla kun tarvetta on. (Toimitusmaksut 3 euroa/lähetys + alv 24 %)

Haluatko työpaikkatarvikkeet ilman rahtikuluja – klikkaa itsesi palvelun piiriin!

Kajaanin kaupungin alue
Kainuun kunnat (ei Kajaani)
Ylä-Savon alue