Palvelut

Hyllytyspalvelut

ASIAKKAAT OVAT ERILAISIA. MIKSIPÄ EIVÄT SIIS PALVELUTKIN.

Helppoon ja vaivattomaan arkeen. Haluatko säästää aikaa ja vaivaa, samalla säästyy rahaakin? Hyllytyspalvelumme on kustannustehokas ja joustava tapa hankkia kaikki työpaikkasi kulutustarvikkeet. Me huolehdimme puolestasi tarvitsemiesi tuotteiden menekin seurannasta ja tuotteiden oikea-aikaisesta toimituksesta. Palvelu minimoi tilausrutiinisi ja varmistaa varastojesi riittävyyden.

Hyllytyspalveluumme tai muuten sopimusasiakkaanamme voit lisätä palveluusi tulostuskasettien kierrätyspalvelun. Palvelu on sinulle helppoa ja maksaa vain 10 EUR (alv 0%) tyhjennyskerta. Kysythän lisää palvelusta myynnistämme!

AV Kolmio

ESITYKSESI EI JÄÄ TEKNIIKASTA KIINNI!

Esitystekniikka on osa hyvää ja tehokasta viestintää. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisten tilojen av-järjestelmät ja esitystekniikan. Onpa kyseessä sitten koululuokan projektori,  heijastustaulu, yrityksesi infonäyttö, auditorion äänentoisto, ravintolan yleisäänentoisto tai neuvotteluhuoneen kosketustaulu. Toimitamme laitteet, hoidamme asennuksen ja huollon sekä koulutamme laitteiden käytössä. Yhteistyö alan johtavien laitetoimittajien kanssa mahdollistaa uusimpien sovellusten nopean saatavuuden. Meiltä saat myös välineet kertaluontoisiin tapahtumiin ja teknisen tuen päivystyksen sopimuksen mukaan.

Siirry kauppaan >

Huolto- & tukipalvelut

PAIKALLINEN PALVELEE PAREMMIN.

Huolto- ja tukipalvelujen tehtävänä on varmistaa toimittamiemme laitteiden ja järjestelmien toiminta sekä mahdollistaa niiden tehokas hyödyntäminen. Kumppaninamme saat aina käyttöösi innostuneen, koulutetun ammattilaisen sekä laitevalmistajien ajantasaisen tiedon.

Tilaa huoltotyö

Kyytimiespalvelu

TYÖPAIKKATARVIKKEESI ILMAN TOIMITUSMAKSUA!

Kyytimies on palvelumme Sinulle, kun tilauksellasi ei ole tulenpalava hoppu. Annat meille aikaa järjestellä kuljetukset ja me kiitämme Sinua ilmaisella toimituksella. Se on sitä vanhan ajan hyvää ja mutkatonta palvelua ja joustavaa yhteistyötä, joka säästää aikaa, vaivaa, rahaa ja ympäristöä. Laitetaan asiat rullaamaan ja tilaukset Kyytimiehen matkaan jo heti ensi viikolla!

Kainuun Kyytimies -reitti ajetaan joka toinen keskiviikko (parittomat viikot) reitillä Sotkamo, Vuokatti, Kuhmo. Parillisten viikkojen keskiviikkona ajelemme reitillä Ristijärvi, Hyrynsalmi, Suomussalmi, Paltamo. Ylä-Savon Kyytimies -reitti ajetaan joka toinen tiistai (parilliset viikot) reitillä Otanmäki, Sukeva, Sonkajärvi, Vieremä, Iisalmi, Peltosalmi. Kajaanin Kyytimies -palvelu ajetaan Kajaanin kaupungin taajama-alueella jokaisen viikon torstai-perjantai. Juhlapyhistä johtuen päivissä voi olla muutoksia, ilmoittelemme niistä sähköpostitse jonka saat klikkaamalla itsesi palvelumme piiriin. Tervetuloa!

PS. Tokihan toimitamme tilaukset nopeammallakin aikataululla kun tarvetta on. Käytössämme on omien jakeluautojemme lisäksi kaikki merkittävät valtakunnalliset sekä paikalliset rahti- sekä kuriiripalveluja tuottavat yritykset joten kumppaniverkostojemme avulla toimitukset järjestyvät minne päin maailmaa tahansa (Toimitusmaksut alkaen 3 euroa/lähetys + alv 24 %)

Haluatko työpaikkatarvikkeet ilman rahtikuluja – klikkaa itsesi palvelun piiriin!

Kajaanin kaupungin alue
Kainuun kunnat (ei Kajaani)
Ylä-Savon alue