Tuotteet

Kassajärjestelmät

TEHOKKUUTTA RAHALIIKENTEEN HOITOON

Konttorikolmiolta löydät modernit pc-kassat ja maksupäätteet juuri sinun tarpeisiisi. Nykyaikaisten android -kassojen  ja maksupäätteidemme avulla asiakkaasi voivat suorittaa maksut helposti  ja turvallisesti esimerkiksi mobiilimaksuilla. Tarjoamme lisäpalveluina maksupäätteiden ja kassojen asennuksen sekä huollon. Laitteiden ylläpito on helppoa ja vaivatonta.

Siirry kauppaan >

Lisätietoja antaa

IT-laitteet

MIKSI INVESTOIDA VIITEEN KUN YHDELLÄKIN KUMPPANILLA SELVIÄÄ?

Tarjoamme turvallista tulostuksenhallintaa sekä tehokasta tietotekniikka. Konttorikolmiosta löydät Toshiban ympäristöystävälliset, tehokkaat ja helppokäyttöiset monitoimitulostimet. Valikoimaamme kuuluu monitoimilaitteet skannaukseen ja asiakirjahallintaan sekä tehokkaat tulostimet. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Tietotekniikassa palvelemme sinua ”avaimet käteen” -periaatteella eli saat meiltä läppärit ja ohjelmistot sekä kotitoimistolle että laajempiinkin yhteyksiin. Kysythän lisää myynnistämme! Huolto ja ylläpitosopimuksilla laitteet ovat aina käyttökunnossa.

Siirry kauppaan >

Lisätietoja antaa

Toimistokalusteet

LAADUKKAAT TOIMISTOKALUSTEET OVAT OSA TYÖHYVINVOINTIA.

Tyylikkyyden huomaa ja toimivuuden tuntee. Uuden sukupolven toimistokalusteissa avainsana on ergonomia ja muunneltavuus. Voit säädellä sähkösäätöisen työpöytäsi itsellesi sopivalle korkeudelle, tee töitä seisten tai istuen ergonomisesti suunnitellulla työtuolilla. Onpa kyse laajemmista julkisen tilan kokonaisuuksista tai kotitoimiston pienemmistä tarpeista, tarjoamme toimistotuolit, kaapistot, työpöydät, väliseinät ja istuinryhmät aina haluamallasi tavalla. Yhteistyökumppanimme Modeo on suomalainen toimistojen ja julkisten tilojen kalustamiseen erikoistunut yritys, joka on takuumme myös kilpailukykyisille hinnoille! Sovi tapaaminen, suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva toimisto kalusteineen. Asennustiimimme huolehtii kalusteiden kasaamisesta ja asennuksesta. Toimistokalustevalikoimaamme pääset tutustumaan tästä.

Siirry kauppaan >


Lisätietoja antaa

Kahviautomaatit

HYVÄÄ KAHVIA KONTTORIKOLMIOSTA.

Kahvituokioihin työpaikoilla liittyy suuria tunteita. Kahvikupin äärellä maailman asiat on helppo laittaa mallilleen. Parhaimmillaan kahvihetki katkaisee työnteon lisävirtaa antaen. Nauti hyvää ja tuoretta Pauligin kahvia uudesta kahviautomaatista ja hörppää virkistäviä juomia juoma-automaatista. Tarvitsetko päivääsi lisää energiaa? Nappaa mukaasi purtavaa välipala-automaatista. Toimistotyön arjen asiantuntijoina haluamme tarjota parhaita mahdollisia hetkiä myös kahvitauoille. Hoidamme puolestasi asennuksen ja huollon.

Siirry kauppaan >

Lisätietoja antaa

Työpaikkatarvikkeet

TÄYSI KATTAUS TÄMÄN AJAN TYÖPAIKKATARVIKKEITA.

Tarinamme alkoi toimistotarvikkeista: kynistä, vihkoista, klemmareista ja muista toimistotyön arkitavaroista. Työelämän muutoksessa sortimentti laajeni, ja tänä päivänä puhumme jo työpaikkatarvikkeiden täydestä kattauksesta alkaen kahvio- ja siivoustarvikkeista teollisuuden käyttötavaroihin. On kahvia, puhdistusaineita, suojahanskoja sun muuta työpaikalla tarvittavaa – nykyaikaisia toimistotarvikkeita unohtamatta! Ne ovat edelleen tärkeä osa monipuolisia palvelujamme.

Siirry kauppaan >